Petrecerea burlacilor

Petrecerea burlacilor
Una dintre traditiile asociate cu organizarea unei nunti tine de petrecerea burlacilor sau a burlacitelor. De obicei, responsabilitatea acestui eveniment ii revine cavalerului, respectiv domnisoarei de onoare. Insa, pentru ca stim ca acestia sunt la fel de ocupati precum mirii, venim in ajutorul acestora si te ajutam sa planifici o petrecere de burlaci sau de burlacite ca in povesti!
 
Petrecerea burlacilor – scurt istoric
 
Nu foarte lume cunoaste acest aspect, insa petrecerea burlacilor este o traditie care se respecta inca din secolul 5, de pe vremea spartanilor. Inaintea ca unul dintre barbati sa se casatoreasca, soldatii spartani mancau si beau pe saturate, tineau toasturi si se distrau de minune. De la astfel de petreceri nu lipseau nici „femeile usoare”, un aspect care a cam disparut in ziua de azi.
 
Acum, cand te gandesti la seara in care sarbatoresti aceasta traditie, iti imaginezi bautura, propsuri, tricouri personalizate, animatoare si multe altele. Din acest motiv, este recomandat sa nu faci petrecerea burlacilor cu o seara inainte de nunta, altminteri toata lumea va fi extrem de obosita si se va resimti dupa distractia de noaptea trecuta. Ar fi de preferat sa organizezi evenimentul cu o saptamana inainte de nunta – astfel, poti fi sigur ca toata lumea are timp sa se recupereze in voie.
 
Organizare petrecere burlaci
 
Printre responsabilitatile cavalerilor sau domnisoarelor de onoare se numara si cea de organizare petrecere burlaci. In cazul in care ai nevoie de putin ajutor pentru indeplinirea cu succes a acestui pas, ai venit unde trebuie! Iata cateva aspecte de care trebuie sa tii cont atunci cand pregatesti un astfel de eveniment.
 
1. Alege locatia in care se va desfasura petrecerea burlacilor
 
Este important sa rezervi din timp spatiul in care se va desfasura marea petrecere de burlaci. Tine cont de faptul ca exista si cluburi sau localuri care nu accepta astfel de evenimente. De asemenea, ia in calcul posibilitatea de a rezerva un separeu doar pentru grupul vostru de petrecareti.
 
Exista si persoane care nu isi doresc o petrecere pentru burlaci sau burlacite, ci prefera un city break, o plimbare cu barca sau alte activitati relaxante care sa implice timp petrecut cu cei dragi.
 
2. Opteaza pentru tricouri personalizate
 
Distractia nu e completa daca nu recurgi la panglici, tricouri personalizate sau la alte propsuri care sa marcheze evenimentul unic pe care il organizezi. Este obligatoriu ca viitorul mire sau viitoarea mireasa sa aiba un outfit iesit din comun, cu ajutorul caruia sa se faca remarcat(a) oriunde mergeti.
 
3. Invita-i pe prietenii mirelui sau ai miresei
 
Traditia spune ca viitorul mire si viitoarea mireasa ar trebui sa fie ultimii care afla de momentul de distractie de dinainte de nunta. Astfel, atunci cand te ocupi de organizare de petrecere burlaci sau burlacite, este important sa afli in secret care sunt persoanele pe care acestia ar dori sa ii aiba alaturi de ei in ultima noapte „de libertate”.
 
Ti se pare putin complicat? Nu este cazul! Petrecem.ro este o echipa de specialisti in organizare evenimente. Noi suntem aici pentru a te ajuta sa pui la cale cea mai memorabila petrecere burlaci sau burlacite! Te poti baza pe noi pentru alegerea locatiei, crearea de tricouri personalizate si propsuri, precum si pentru indeplinirea diferitelor aspecte ce tin de logistica.
 
Asadar, lasa-ne sa te ajutam sa organizezi o petrecere cum nu s-a mai vazut, pe care viitoarea mireasa sau viitorul mire, alaturi de invitatii lor, sa si-o aminteasca zambind mult timp de acum inainte!
Vezi toate testimonialele

Vrei sa iei legatura cu noi?