Porumbei nunta albi

Porumbei nunta albi
Nunta este un eveniment incarcat de emotie si, mai ales, de iubire. Este momentul in care iti declari dragostea in fata intregii lumi si iti unesti destinul cu cel al sufletului tau pereche. De aceea, fiecare detaliu trebuie sa fie perfect!

Ai nevoie de o sala superba de evenimente, de o formatie sau un DJ care sa intretina atmosfera si de un meniu diversificat care sa satisfaca gusturile culinare ale oricarui invitat. De asemenea, ai nevoie de aranjamente florale deosebite, de servicii profesionale foto-video, dar si de porumbei nunta care sa intregeasca cadrul feeric din ziua casatoriei tale!

Traditia de a elibera porumbeii albi dupa incheierea ceremoniei religioase dateaza de foarte multi ani, dar nu se va demoda niciodata, deoarece semnifica inceputul unei povesti minunate de iubire. Porumbelul alb simbolizeaza intruchiparea Duhului Sfant si se considera ca este un aducator de pace. 

Daca iti doresti armonie in relatie si prosperitate, atunci alege porumbei albi de nunta si elibereaza-i la finalul ceremoniei religioase. Vei crea un moment splendid care va fi surprins in cadre unice de catre fotografi si cameramani. Aceasta traditie ii va incanta pe invitati, iar tu vei ramane cu amintiri memorabile si cele mai frumoase fotografii!

Pe langa semnificatiile pe care le poarta, porumbeii albi completeaza perfect cadrul de nunta si aduc multa bucurie. Toata lumea va fi cu zambetul pe buze si iti garantam ca te vei bucura din plin de acest moment!

Alege porumbei nunta si transforma-ti evenimentul intr-un adevarat spectacol! Contacteaza-ne si ne vom asigura ca fiecare detaliu va fi exceptional!
Vezi toate testimonialele

Vrei sa iei legatura cu noi?