Testimoniale

Andra A
Echipa Petrecem.ro a organizat un majorat pe cinste pentru sora mea, asa ca nu pot decat sa va multumesc din suflet pentru surpriza! Totul a fost impecabil, astfel ca noi, cei din familie, nu am fost nevoiti sa facem mai nimic. Ne-am bucurat alaturi de ea si de toti invitatii de un party tematic, cu baloane colorate, cea mai buna muzica si mancare de nota 10. Recomand cu caldura!
Claudia Oana
Am apelat la serviciile Petrecem.ro pentru botezul fetitei noastre. Totul a decurs foarte bine! Atenti la detalii si pregatiti pentru orice situatie imprevizibila, echipa a facut o treaba de nota 10! Recomand cu incredere!
George M.
Tocmai ne-am intors din teambuilding si a fost cea mai tare experienta de pana acum! Sigur o sa apelam la serviciile Petrecem.ro si pentru teambuilding-ul de la anul! Organizarea a fost impecabila, iar activitatile si conditiile au fost super!
Codrut S.
Nici ca se putea un nume mai inspirat decat Petrecem.ro! Am petrecut romaneste aproape 10 ore la nunta noastra, cu mancare traditionala si muzica populara, ca la mine acasa in Oradea! Nu credeam sa gasesc o asemenea firma in Bucuresti, care sa ne indeplineasca toate cerintele si sa rezolve in cel mai scurt timp orice problema!
Marian Nutescu
Am gasit Petrecem.ro din intamplare pe internet, cand eram in cautarea unei ursitoare pentru aniversarea de 12 ani a fetitei mele. Pana la urma, am ajuns sa colaboram total, deoarece mi-au asigurat atat decorul, cat si cateringul (alaturi de ursitoare) la un super-pret! Ma bucur ca i-am cunoscut si ii recomand cu incredere pentru seriozitatea de care au dat dovada, dar si pentru pretul competitiv! Mult succes in continuare si spor la petrecut!